d' Olde heerd Hotel Restaurant Bar d ‘oldeheerd ***

Hotel Restaurant Bar d ‘oldeheerd ***

Lucht foto
Lucht foto van d oldeheerd

Hotel Eetcafé D’ Olde Heerd

In hartje Balkbrug, in de provincie Overijssel, vindt u Hotel Eetcafé D’ Olde Heerd. Het hotel is gevestigd in een pand dat stamt uit 1928. Aanvankelijk was er alleen een café gevestigd, maar rond 1965 werd het bedrijf uitgebreid met een hotel. Familie Ibrahim verwelkomt u graag in het gezellige 3 sterren familiehotel. Of u op zakenreis bent, op vakantie of zo maar een plekje zoekt voor een overnachting alle opties zijn in d’ Olde Heerd mogelijk. D´ Olde Heerd beschikt ook over een feestzaal en vergaderzaal die u volledig kan afhuren voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, huwelijk of zakenbespreking. Het maakt niet uit wat voor thema samen met onze team kunnen wij u altijd een kosteloze offerte opsturen.

Heerlijk overnachten in Hotel ‘D Olde Heerd

Het 3 sterren hotel ‘D Olde Heerd heeft 8 kamers. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met toilet.

1x 3 persoonskamer.

5x 2 persoonskamer.

1x 1 persoonskamer.

Tevens is elke kamer voorzien van flatscreen-TV (ziggo), telefoon en WIFI netwerk.

 ’s Morgens kunt u gebruik maken van een overheerlijk continentaal vers ontbijt met streek producten. Uiteraard wordt er bij het ontbijt rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering. Voor meer prijs is een lunchpakket op aanvraag mogelijk. Tevens is er de mogelijkheid van een middag- of avondmaaltijd. Ook kunt u 24/7 gebruik maken van onze room service.(hier zitten uiteraard ook kosten aan gebonden)

kosten van het ontbijt 14.95 p.p

Tegen bij betaling geniet je extra lang van je verblijf dankzij de late check-out tot 15.00 uur! (vraag naar de mogelijkheden). Perfect voor een heerlijke minivakantie of een fijn weekendje weg samen met je partner

In de omgeving is daarnaast ook genoeg te doen! Balkbrug is een heerlijke omgeving voor een weekendje weg. Zowel voor de natuurliefhebber als voor de echte stapper is er voldoende te beleven in de omgeving. De bekendste uitgaansgelegenheid is waarschijnlijk discotheek ‘oldeheerd ’.  Heeft u kleine kinderen dan is een dagje Slagharen of Hellendoorn misschien een leuker idee. De natuurliefhebbers kunnen terecht in ‘de tuinen van Mien Ruis’, Giethoorn,  Nationaal Park Weerribben-Wieden, het centrum van Zwolle of wandel een deel van het Pieterpad of Maarten van Rossumpad.  In de zomer kan er heerlijk gezwommen worden in buitenbad ‘het Heuveltjebosbad’ gevestigd in Balkbrug.

Kortom, niemand hoeft zicht te vervelen tijdens een weekendje in d’Olde Heerd.

Contactgegevens Hotel eetcafé d´oldeheerd

Telefonisch bereikbaar 24/7
Mobiele nummer: +31(0) 62948 2202
WhatsApp +31(0) 62948 2202

Adres:
Zwolseweg 116, 7707 AL
7707 AL, Balkbrug Overijssel